AcasăSPORTSenatorul Puiu n-are voie la FRF!

Senatorul Puiu n-are voie la FRF!

Anghel Iordanescu nu poate fi director tehnic la nationala Romaniei, aflandu-se in incompatibilitate de functii. „Generalul” ramane doar parlamentar. Tentativa lui Mircea Sandu de a-i avea sefi peste loturile nationale pe Gheorghe Hagi si Anghel Iordanescu s-a naruit, ieri, sub vorbele vicepresedintelui Comisiei Juridice din Senat, Iulian Urban.

Iordanescu a fost selectionerul Romaniei in doua randuri, intre 1993 si '98 si 2002-2004.

Senatorul PDL a declarat ca „Generalul” nu poate fi si parlamentar, si angajat al Federatiei in acelasi timp, la mijloc fiind vorba despre o incompatibilitate de functii: „Intr-adevar, domnul Iordanescu m-a intrebat daca este vreo problema sa lucreze si la FRF.I-am spus ca s-ar afla in incompatibilitate de functii, deoarece la FRF semneaza niste state de plata.

Ca atare, mi-a raspuns ca vrea sa ramana doar parlamentar”. Dupa demisia lui Razvan Lucescu de la echipa nationala, presedintele Mircea Sandu a recunoscut ca s-a intalnit cu Gheorghe Hagi si Anghel Iordanescu, carora le-a facut propunerea sa preia fraiele tuturor loturilor nationale. Improbabila venire a lui Iordanescu ar putea atrage, acum, si un raspuns negativ din partea lui Hagi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger