AcasăSPORTSemnati sau plecati de la Steaua!

Semnati sau plecati de la Steaua!

Szukala si Arlauskis nu vor sa mai continue in Ghencea

Conducerea Stelei s-a saturat sa tot fie amanata de jucatorii Lukasz Szukala si Giedrius Arlauskis in chestiunea prelungirii contractelor scadente vara viitoare.

Szukala si Arlauskis nu vor sa mai continue in Ghencea

Recunoscut drept un om dintr-o bucata, care nu accepta sa fie dus cu vorba, Gigi Becali a pus piciorul in prag in cazul celor doi fotbalisti care tot amana sa dea un raspuns referitor la oferta de prelungire a contractelor. De la Poarta Alba, latifundiarul le-a dat ultimatum lui Szukala si Arlauskis: semnati sau plecati din Ghencea! Cel mai probabil, Becali se teme sa nu aiba parte de un nou caz Tatarusanu; anul trecut, goalkeeper-ul a amanat pe cat posibil semnarea unui nou contract, iar in ianuarie, cand a intrat in ultimele sase luni, si-a parafat trecerea la Fiorentina. Astfel, Steaua a pierdut gratis un international pe care spera sa obtina cateva milioane de euro.
In clipa de fata, polonezul Lukasz Szukala este cel mai bine cotat fotbalist din lotul campioanei (evaluat la aproape 3 milioane de euro). Prieten bun cu Laurentiu Reghecampf, pe care l-a avut coleg de echipa si in Germania, fundasul central in varsta de 30 de ani are oferta de transfer chiar de la Al Hilal, formatia la care a plecat „Reghe” in vara. De partea cealalta, pretul stabilit lui Arlauskis nu depaseste 1,5 milioane euro.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger