AcasăSPORTSemifinală românească la Praga! Duel Halep - Begu pentru un loc în...

Semifinală românească la Praga! Duel Halep – Begu pentru un loc în ultimul act al turneului – VIDEO

Irina și-a asigurat, în urmă cu scurt timp, prezența în penultimul act al turneului de la Praga. Begu o va avea ca adversară pe Simona Halep, locul 2 mondial. Va fi, așadar, o semifinală românească, la actuala ediție a competiții găzduite de capitala Cehiei. Un meci pe care, cu siguranță, fanii sportului alb din România abia îl așteaptă, mai ales că vine după îndelungata pauză competițională cauzată de pandemia COVID.

Aflată pe locul 82 WTA, Begu a încheiat învingătoare meciul disputat contra Sarei Sorribes Tormo, jucătoarea din Spania clasată cu două trepte mai jos decât ea în ierarhia mondială.

Înfruntarea întreruptă vineri, din cauza ploii, la scorul de 6-2, 0-1, a fost încheiată sâmbătă. Irina Begu a pierdut setul doi, dar a revenit și și-a adjudecat decisivul, astfel că, per total, înfruntarea care i-a adus româncei prezența în semifinala turneului de la Praga s-a terminat cu scorul 6-2, 4-6, 6-2, după două ore și 40 de minute.

Halep a trecut lejer de adversara din sferturi

Simona a trecut în doar o oră de polona Magdalena Frech, jucătoarea de 22 de ani aflată pe locul 174 WTA, în două seturi 6-2, 6-0. Halep a așteptat încă de vineri rezultatul meciului Begu-Sorribes, pentru a afla numele adversarei din semifinalele competiției de la Praga.

Meciul dintre Halep și Begu va avea loc sâmbătă după-amiază.

sursa foto: Facebook/Irina Camelia Begu

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger