AcasăSPORTSelymes, antrenor sezonier la Astra!

Selymes, antrenor sezonier la Astra!

Selymes a acceptat o noua perioada de "concubinaj" cu Ioan Nicolae

Dupa indepartarea lui Marius Sumudica, boss-ul de la Astra a fost nevoit sa faca un compromis si sa-l readuca la Ploiesti pe Tibor Selymes. Asta, dupa ce-l aruncase ca pe o masea stricata pe 1 august a.c.

Selymes a acceptat o noua perioada de "concubinaj" cu Ioan Nicolae

In urma cu trei luni si jumatate, Ioan Niculaie il demitea pe Tibor Selymes de la carma Astrei, invocand doua infrangeri consecutive ale echipei, 0-2 cu CFR Cluj si 0-1 cu Vointa Sibiu. Fostul international, in varsta de 41 de ani, a plecat de la Astra fara sa se uite inapoi, demn, toata lumea crezand ca acesta nu se va mai intoarce vreodata la prahoveni. „Vom ajunge repede la o intelegere privind rezilierea contractului. Nu sunt genul care sa se tiganeasca”, afirma Selymes dupa excluderea de la Astra. Ei bine, dupa ce l-a demis si pe Marius Sumudica, boss-ul de la InterAgro a discutat cu mai multi antrenori, principalii vizati fiind Ioan Sabau si Sorin Cartu, doar ca, in cele din urma, a ales tot varianta Selymes.

Ioan Nicolae

Componentul „Generatiei de Aur” a lasat mandria la o parte, lingand acolo unde tocmai scuipase. Harghiteanul a acceptat sa revina la Astra, dar, atentie!, pentru un contract de numai sase luni. Niculaie i-a prezentat conditiile, anuntandu-l pe antrenor ca nu va putea sa-si aduca nici macar colaboratorii, pe Gabi Margarit si Cezar Zamfir, tehnicianul „sezonier” fiind obligat sa-i accepte pe Valentin Sinescu si pe Silviu Lung senior, cel din urma, parte din contractul semnat de fiul sau, cu echipa din Ploiesti.

author avatar
Sebastian Stan
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger