AcasăSPORTSelfie in Sankt Petersburg

Selfie in Sankt Petersburg

Lucescu, adoptat deja de fanii lui Zenit

Si la 70 de ani, Mircea Lucescu ramane omul actiunii, caruia nu-i place sa piarda vremea. La nici 24 de ore dupa despartirea de Sahtior, titratul antrenor roman ateriza in Rusia, acasa la Vladimir Putin.

Lucescu, adoptat deja de fanii lui Zenit

Ce anume il putea determina pe Mircea Lucescu sa se deplaseze personal la Sankt Petersburg daca nu o oferta de nerefuzat? Zenit i-a pus pe masa un contract valabil trei ani, cu 4 milioane de euro salariu pe sezon. Pentru 12 milioane (plus bonusuri), „Il Luce” a lasat deoparte protocolul negocierilor si s-a dus de urgenta in Rusia.

Duminica, la pranz, tehnicianul roman lua masa cu Rinat Ahmetov, la resedinta din Kiev a miliardarului ucrainean. Spre seara, ateriza la Sankt Petersburg cu avionul pus la dispozitie de patronul Sahtiorului (conform presei din Ucraina) si se aseza la masa tratativelor cu oficialii lui Zenit.

Iesit la o scurta plimbare pe strazile fostei capitale a Imperiului Tarist, Mircea Lucescu a fost recunoscut de fanii „alb-albastrilor”. Zambitor, viitorul antrenor al Zenitului a acceptat chiar sa se fotografieze cu suporterii. Si cum traim in era digitala, imediat selfie-ul a fost incarcat pe Internet. Un anunt oficial din partea clubului Zenit era asteptat aseara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
58 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger