AcasăSPORTSelectionerul Wilmots nu face improvizatii la Bucuresti: vrea victorie si un loc...

Selectionerul Wilmots nu face improvizatii la Bucuresti: vrea victorie si un loc in Top 10!

Wilmots impreuna cu cel mai valoros produs belgian, Hazard

Antrenorul belgienilor, Marc Wilmots, nu concepe sa nu castige diseara amicalul cu Romania. Fostul fotbalist de la Standard Liege si Schalke 04 promite ca va alinia pe „National Arena” cea mai buna formatie.

Wilmots impreuna cu cel mai valoros produs belgian, Hazard

Adversarul nostru din aceasta seara, reprezentativa Belgiei, conduce in grupa A pentru preliminariile C.M. 2014, avand acelasi numar de puncte (10) cu Croatia, sase peste Serbia si Macedonia si opt fata de Scotia. Belgia este o echipa in plina ascensiune, cu jucatori tineri, curtati de marile cluburi din fotbalul mondial. Tehnicianul lor, fostul internatiuonal Marc Wilmots, promite o victorie la Bucuresti, tehnicianul de 43 de ani preferand sa-si lase elevii liberi luni seara, principalul antrenament efectuandu-se, ieri, pe „National Arena”. „Voi face un singur experiment contra Romaniei. Il voi folosi pe Laurens De Bock ca fundas stanga. In rest, joc cu formula standard. Oricum, nu voi pune in pericol rezultatul. Belgia este in acest moment pe locul 20 in clasamentul FIFA, iar eu vrea ca la anul, pe vremea asta, sa intram in Top 10. Chiar daca e un meci amical, noi il vom trata ca pe unul oficial”, a fost mesajul transmis de Wilmots.

Benteke si Witsel vin direct de la proces

Atacantul lui Aston Villa, Christian Benteke (21 de ani), care va fi prezent in aceasta seara in lotul lui Marc Wilmots, a fost achitat inainte de plecarea spre Bucuresti intr-un proces de furt de masini. Un alt international belgian, Axel Witsel, tocmai a iesit victorios intr-un proces de paternitate, fosta lui prietena incercand sa-l santajeze cu faptul ca ar fi ramas insarcinata. Dupa testele ADN, care au demonstrat ca fata mintise, justitia belgiana s-a pronuntat, iar jucatorul lui Zenit St.Petersburg este acum linistit.

author avatar
Sebastian Stan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger