AcasăSPORTSelectionerul suedez: Am fost lasi

Selectionerul suedez: Am fost lasi

(foto: wikipedia)

Erik Hamren, antrenorul nationale Suediei si-a atacat elevii, invinuind-i pentru infrangerea suferita in fata Ucrainei.

(foto: wikipedia)

Selectionerul suedez Erik Hamren si-a atacat elevii, in urma infrangerii pe care acestia au suferit-o, luni, cu 2 – 1, in confruntarea impotriva Ucrainei. Acesta ii acuza ca, in prima repriza, jucatorii nu au dat sufletul pe teren.

„In prima repriza am fost niste lasi. Ar fi trebuit sa facem mai multe”, a declarat acesta, citat de Dailymail, adaugand ca doar cinci sau sase jucatori au dat dovada de dorinta de joc.

Infrangerea suferita in cadrul Grupei D a EURO 2012, ii da de gandit antrenorului, acesta urmand sa-si adune echipa si sa regandeasca strategia pentru meciurile urmatoare.

„Trebuie sa ne regrupam. Nu suntem multumiti cu rezultatul obtinut deoarece ne doream mai mult. Avem mult de munca pentru meciurile urmatoare”, a declarat Hamren.

author avatar
Ionut Zgimbau
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger