AcasăRecomandariSelectionerul Puiu, la cutite cu antrenorul Costel

Selectionerul Puiu, la cutite cu antrenorul Costel

Anghel Iordanescu a primit o declaratie de razboi chiar inainte sa revina pe banca tehnica a echipei nationale. Desi nu se astepta, cel care a lansat atacul ii este un fost elev, titular incontestabil in „Generatia de Aur”.

Galca urla la Iordanescu, fostul sau antrenor de la echipa nationala

Chiar daca domina autoritar Liga 1, campioana Steaua se teme de finalul acestui an, in care sunt puse in joc doua obiective din trei (Liga Europa si Cupa Romaniei). Tocmai din acest motiv, antrenorul Costel Galca vrea ca fotbalistii sai sa evite o suprasolicitare din punct de vedere fizic, care ar fi cauzata de „amicalul” Romaniei cu Danemarca, programat martea viitoare, la Bucuresti. „Sper sa mearga la lot cat mai multi jucatori, dar as vrea ca ei sa se intoarca dupa partida cu Irlanda de Nord, pentru ca au multe meciuri la activ si asta se simte. Credem ca vom avea intelegere din partea FRF, astfel incat macar cativa dintre ei sa se intoarca mai repede”, a declarat Galca la finalul partidei de la Chiajna, 1-0 pe terenul Concordiei. Nu este pentru prima data cand FC Steaua refuza (mai mult sau mai putin voalat) sa lase fotbalistii la echipa nationala pentru meciurile amicale, insa asistam la o premiera in cel priveste pe Costel Galca. Primul surprins de aceasta reactie a fost insusi destinatarul mesajului, Anghel Iordanescu, dupa cum singur a dat de inteles: „Imi doresc sa am o colaborare buna cu antrenorii de la cluburi. Jucatorii de la Steaua au avut un program extrem de incarcat, am vrut sa merg acolo pentru a vedea ce program li se face, cum se antreneaza, sa vad ce fac Latovlevici si Luchin, dar si care este atmosfera de la Steaua, pentru ca da cei mai multi jucatori. Cred ca era normal, asa cum si eu l-am sunat, ca si Costel Galca sa ma sune si sa-mi spuna ce doreste”.
Pentru intalnirea cu Irlanda de Nord, dar si in vederea amicalului de saptamana viitoare, cu Danemarca, selectionerul Anghel Iordanescu a convocat sapte jucatori stelisti: Srdjan Luchin, Paul Papp, Lucian Sanmartean, Andrei Prepelita, Alexandru Chipciu, Cristi Tanase si Claudiu Keseru.

Capitanul Irlandei de Nord, accidentat in Premier League

Coechipier cu Florin Gardos la Southampton, mijlocasul Steven Davis (foto) s-a accidentat in meciul cu Leicester (Premier League) si a devenit incert pentru intalnirea cu Romania, din preliminariile Euro-2016. Davis (29 de ani) a acuzat probleme la coapsa si a fost schimbat in minutul 40 cu Jack Cork. „Abia asteptam sa joc la Bucuresti, dar acum nu mai sunt sigur ca o pot face. Voi sta doua zile, apoi voi vedea cat de grava este accidentarea. Am simtit o usoara ciupitura la bicepsul femural, dar deocamdata trebuie sa astept fiindca nu stiu cat de grava este accidentarea”, a declarat capitanul reprezentativei Irlandei de Nord.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger