AcasăSPORTSelectionerul Germaniei doneaza 25.000 de euro refugiatilor sirieni

Selectionerul Germaniei doneaza 25.000 de euro refugiatilor sirieni

Low este solidar cu refugiatii care iau cu asalt Europa in aceste zile

Selectionerul Germaniei, Joachim Low, arata ca este nu numai un antrenor de calibru, ci si un om cu suflet pe masura talentului.

Low este solidar cu refugiatii care iau cu asalt Europa in aceste zile

Campionul mondial si-a donat premiul acordat cu ocazia castigarii trofeului Piramida de Aur in vederea ajutorarii sinistratilor sirieni. „Este de datoria noastra sa-i ajutam pe cei care au nevoie. Si prin faptul ca primim oameni in Germania trebuie sa fim campioni mondiali. Lasati-ne sa le uram bun venit refugiatilor, asa cum am facut cand am primit fanii din intreaga lume in 2006, la Cupa Mondiala gazduita de noi!”, a declarat Low.
„Piramida de aur” este o distinctie oferita unei personalitati care s-a dedicat sportului, iar premiul primit de Low se ridica la 25.000 de euro. Printre cei care au mai primit un asemenea premiu se numara Franz Beckenbauer, Steffi Graf si Katarina Witt. In ultimele zile, mai multe cluburi europene si-au aratat sustinerea fata de refugiatii veniti din Orientul Mijlociu si Africa, printre care Manchester United, Bayern Munchen si Real Madrid.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
62 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger