AcasăSPORTSelectionerul Contra, "foarte fericit" ca a debutat cu o victorie

Selectionerul Contra, „foarte fericit” ca a debutat cu o victorie

Contra a zambit incontinuu la prezentarea oficiala

Meciul castigat de Romania in fata selectionatei Kazahstanului i-a adus lui Cosmin Contra o prima victorie in palmaresul de antrenor al nationalei.

Tricolorii au punctat de trei ori in infruntarea desfasurata la Poiesti – prin dubla lui Budescu (in minutele 33 si 38 – al doilea gol fiind inscris din lovitura de la 11 metri) si Keseru, care a marcat in repriza secunda, mai exact in minutul 73. Adversarii romanilor au marcat golul de onoare cu 8 minute inainte de incheierea timpului regulamentar de joc.

Dupa cum era de asteptat, Contra a fost multumit de faptul ca echipa a incheiat victorioasa meciul in care a stat pentru intaia oara pe banca, in calitate de selectioner. Si nu a pregetat in a-si lauda elevii. „Sunt foarte fericit ca am debutat cu o victorie. Ii felicit pe baieti pentru atitudine, au muncit si au pus in aplicare planul tactic pe care l-am stabilit. Ma bucur ca s-a vazut ceva schimbat in jocul nostru azi”, a marturisit fostul international, citat de radiotimisoara.ro, la conferinta de presa de dupa meci.

Dupa rezultatul de joi seara, Romania se mentine pe locul 4 in grupa, in cadrul preliminariilor Cupei Mondiale ce va avea loc anul viitor, in Rusia.

sursa foto: Facebook

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger