AcasăSPORTSeicul Mansour vrea sa se desparta "moca" de Mancini

Seicul Mansour vrea sa se desparta „moca” de Mancini

nMancini vrea bani buni pentru a pleca

Eliminata din nou inca din grupele Ligii Campionilor, dupa 1-1 acasa cu Real Madrid, gruparea engleza ar vrea sa se desparta de Roberto Mancini, dar nu o face pentru ca oamenii acestuia ar avea de incasat in jur de 20 de milioane de euro.

nMancini vrea bani buni pentru a pleca

Desi Manchester City a castigat, in vara, titlul de campioana a Angliei, conducerea clubului de pe „Etihad Stadium” este nemultumita de parcursul slab din Liga Campionilor, in ciuda investitiilor masive facute.

Seicul Mansour visa la Liga Campionilor

„Cetatenii, prin buna-vointa seicului Mansour, au bagat 740 de milioane de euro in achizitiile de jucatori efectuate in ultimii sase ani, dar inca nu au gasit solutia necesara pentru a accede in fazele superioare ale celei mai importante competitii europene inter-cluburi. Iar omul cu banii si-a  cam pierdut rabdarea, astfel ca nu este de acord sa mai scoata din cont 20 de milioane de euro, cat l-ar costa eventuala despartire de Roberto Mancini.

City a scos un singur punct din dubla cu Real Madrid

Seicul asteapta ca tehnicianul italian sa-si inainteze demisia dupa ce Manchester City a facut doar 1-1 acasa, cu Real Madrid, miercuri seara, si a ratat calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Visul afaceristului arab este sa-l aduca la timona echipei pe Josep Guardiola, insa antrenorul catalan a anuntat ca nu vrea sa preia o echipa sezonul acesta, iar de serviciile sale se intereseaza si Chelsea Londra.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger