AcasăSPORTSeicul Mansour il da afara pe Mancini de la Manchester City!

Seicul Mansour il da afara pe Mancini de la Manchester City!

Mancini a castigat 69 din cele 116 meciuri oficiale jucate cu Manchester City

Finantatorul clubului Manchester City este foc si para pe evolutia echipei antrenate de Roberto Mancini in ultimele meciuri.

Mancini a castigat 69 din cele 116 meciuri oficiale jucate cu Manchester City

Rusinea de joi seara, de la Lisabona, 0-1 cu Sporting, putea fi spalata duminica, in deplasarea de la Swansea, dar Manchester City a calcat din nou pe bec si a suferit o noua infrangere, cu 0-1, in fata unui adversar modest.

”Cetatenii” au castigat un singur trofeu, Cupa Angliei, in era Mansour

Cele doua rezultate l-au facut sa tune si fulgere pe seicul Mansour, patronul “cetatenilor”. Acesta a declarat ca este inadmisibil ca echipa sa, care a facut transferuri de 425 de milioane de euro in ultimii trei ani, sa se impiedice de o nou-promovata care a investit, in aceeasi perioada, doar 18 milioane de euro in achizitii. Seicul Mansour il vede principal vinovat pe managerul italian si spune ca “avem un lot bun, jucatori valorosi, dar exista posibilitatea ca mister Mancini sa nu fie in stare sa creeze o echipa redutabila”. De altfel, Mancini a primit obiective clare pentru finalul actualului sezon: castigarea titlului in Anglia si a Europa League. Daca rateaza obiectivele, va fi dat afara! City a fost depasita in Premier League de concitadina United, iar pe “cetateni” ii asteapta doua meciuri de foc: returul cu Sporting de joi, din optimile Europa League si partida cu Chelsea de acasa, din campionat (21 martie).

author avatar
Cristi Ionita
412 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger