AcasăRecomandariSeicul lui Al Hilal urla la Reghecampf: „Te dau afara!”

Seicul lui Al Hilal urla la Reghecampf: „Te dau afara!”

Luna de miere dintre Laurentiu Reghecampf si temutul Abdulrahman bin Musa’ad, seicul care conduce clubul Al Hilal, s-a sfarsit, anunta presa araba.

Abdulrahman bin Musa'ad

Fara nicio victorie in ultimele cinci partide, Al Hilal pare a se indrepta spre un sezon complet compromis. Iar principalul vinovat este chiar Reghecampf, adus ca un garant al succesului si platit pe masura, cu 3,5 milioane de euro pe sezon. Presa saudita cere demiterea tehnicianului roman si aducerea unui antrenor cu adevarat valoros la carma colosului din Riad. „Cu Reghecampf pe banca, Al Hilal isi continua caderea libera”, noteaza Arriyadiyah, care nu a scapat momentul cand galeria lui Al Hilal i-a cerut demisia ex-stelistului la finalul jocului cu Al Ittihadul pregatit de Victor Piturca. Insa, si mai ingrijoratoare este reactia temutului Abdulrahman bin Musa’ad, seicul din fruntea lui Al Hilal.

Reghecampf lasa capul jos in fata „uraganului” Abdulrahman bin Musa'ad

Aflat intr-o vizita de afaceri in Europa, acesta si-ar fi intrerupt parcursul pentru a se intoarce de urgenta la Riad, cu gandul de a-i cere socoteala lui Laurentiu Reghecampf pentru aceste rezultate dezamagitoare (echipa n-a marcat niciun gol in ultimele patru jocuri!).
In prezent, Al Hilal este pe locul 5 in clasament, la 10 puncte distanta de liderul Al Nasr.

Piturca a pierdut vestiarul

Probleme are si Victor Piturca, la Al Ittihad. Fostul selectioner al Romaniei a bagat echipa in cantonament dupa derby-ul cu Al Hilal, decizie contestata chiar de fotbalisti. Din cate se pare, cei mai importanti jucatori din vestiar vor merge la conducerea clubului pentru a se plange de colaborarea cu tehnicianul roman. Nu este exclus ca dupa un  nou esec ori semiesec, Piturca sa fie indepartat, asa cum s-a intamplat saptamana aceasta cu Dan Petrescu, in Qatar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger