AcasăSPORTSeful LPF - boicotat! Inca o echipa din Liga 1 i-o "trage"...

Seful LPF – boicotat! Inca o echipa din Liga 1 i-o „trage” lui Dragomir: Petrolul a ales sa se cazeze la „Pullman”, nu la „Crystal”

Presedintele LPF are o afacere pe care a creat-o, practic, pentru echipele de fotbal

Afacerea cu hotelul „Crystal Palace” incepe sa devina o mare problema pentru cel de-al doilea om din fotbalul romanesc, dupa Mircea Sandu.

GROZAV rezultat pentru Petrolul in etape trecuta, 1-0 la Iasi

In ultima vreme, tot mai multe echipe prim-divizionare din afara Capitalei, care obisnuiau sa traga la stabilimentul detinut de presedintele LPF, au intors armele – destul de ciudat – impotriva lui Dumitru Dragomir. Ultima pe lista este Petrolul Ploiesti, care a renuntat la parteneriatul cu hotelul lui Mitica in favoarea Hotelului Pullman, stabilimentul de patru stele preferat de echipele nationale sau de club din strainatate atunci cand acestea au programate meciuri la Bucuresti.

 

Presedintele LPF are o afacere pe care a creat-o, practic, pentru echipele de fotbal

In septembrie 2012, cand campioana CFR Cluj a „rupt” colaborarea cu „Crystal-ul” lui Mitica, s-a spus ca la mijloc ar fi vorba despre un boicot lansat de ardeleni la adresa presedintelui LPF, asta dupa ce gruparea din „Gruia” a acuzat mai multe decizii nefavorabile date de LPF.

 

Hotelul Pullman se afla in Piatra Montreal

Culmea este ca si CFR-ul Cluj a ales sa se „mute” la Hotelul Pullman, ceea ce confirma si mai mult ipoteza unui refuz organizat. Petrolul va juca sambata, 9 martie, de la ora 21.30, cu Rapid, iar prahovenii au inoptat la „Pullman”.

author avatar
Mihai Koblenko
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger