AcasăSPORTSeful COSR anunta ca isi depune mandatul, dupa Olimpiada de la Rio

Seful COSR anunta ca isi depune mandatul, dupa Olimpiada de la Rio

Pe fondul discutiilor si a analizelor aparute in spatiul public, pe tema calitatii slabe a echipamentului cu care au ajuns sa se antreneze si chiar sa evolueze in competitii sportivii romani prezenti la Rio, Alin Petrache, presedintele Comitetului Olimpic Roman, a anuntat ca are de gand sa-si depuna mandatul Adunarii Generale, odata ce competitia din Brazilia se va fi incheiat.

Concret, Petrache a facut public, prin intermediul unui comunicat de presa facut public duminica seara, din directia forului pe care fostul deputat il conduce din primavara anului 2014, faptul ca la finele competitiei olimpice se va face o analiza, la nivelul Adunarii Generale a COSR. Ceea ce inseamna ca vor fi luate in discutie atat aspecte ce tin de pregatirea sportivilor care au participat la Jocurile Olimpice de vara din acest an, cat si rezultatele obtinute la nivel de federatie si de sportivi.

Cat priveste persoana sa, seful forului olimpic autohton a mentionat faptul ca „in calitate de presedinte al COSR, voi face ceea ce am anuntat inca de la inceputul anului, imi voi depune mandatul Adunarii Generale pentru ca analiza activitatii sa nu fie blocata de niciun considerent ierarhic. Acelasi lucru il voi cere vicepresedintilor COSR si tututor membrilor Comitetului Executiv”.

„Imi cer scuze in numele meu personal si al COSR”

Nu in ultimul rand, Alin Petrache a tinut sa sublinieze un anume aspect ce tine tocmai de subiectul echipamentului cu probleme. „Privitor la calitatea slaba, indoielnica a unora dintre echipamentele sportive ale Echipei Olimpice a Romaniei, imi cer scuze in numele meu personal si al COSR, atat sportivilor care au avut de suferit, cat si opiniei publice. La intoarcerea in tara, dupa Jocurile Olimpice, vom demara o ancheta interna in cadrul COSR pentru a stabili cine se face vinovat si care sunt masurile luate, sanctiunile aplicate. Toti cei vinovati vor plati, indiferent de locul pe care il ocupa”, se arata in acelasi comunicat.

sursa foto: facebook.com/olympicromania

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger