AcasăSPORTSeful Comitetului Olimpic European, arestat

Seful Comitetului Olimpic European, arestat

Soc la varful sportului european. Presedintele Comitetului Olimpic European, irlandezul Patrick Hickey, a intrat in vizorul oamenilor legii brazilieni, ba mai mult, ar fi fost si arestat.

Suspectat- in termeni neaosi fie spus- de specula cu bilete olimpice, Hickey, totodata sef al Comitetului Olimpic irlandez, ar fi ajuns, din cate anunta presa braziliana, in atentia oamenilor legii brazilieni. Aflat la randul sau la Rio, unde se desfasoara cea de-a 31-a editie a Jocurilor Olimpice de vara, barbatul in varsta de 71 de ani s-a trezit cu politia la usa camerei de hotel in care locuia pe perioada competitiei.

Din cate titreaza presa irlandeza de aceasta data, Patrick Hickey a fost ridicat la primele ore ale zilei de miercuri, chiar din camera sa de hotel. Mai exact, conform broadsheet.ie, dintr-o locatie de lux aflata in capitala braziliana. Ar mai fi de spus ca pana sa ajunga sa discute cu oamenii legii, seful Comitetului Olimpic European ar fi avut nevoie sa fie vazut de medici, pentru ca toate emotiile prin care a trecut i-au afectat starea de sanatate.

Fost practicant de judo, Hickey se afla in fruntea forului olimpic irlandez de aproape trei decenii, adica din 1989, iar de zece ani conduce Comitetul Olimpic European.

sursa foto: eurolympic.org

57 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger