AcasăSPORTSeful CCA revine in Comisia de Arbitri a UEFA

Seful CCA revine in Comisia de Arbitri a UEFA

Kyros Vassaras este seful arbitrilor romani

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din Romania, grecul Kyros Vassaras, face din nou parte din Comisia de Arbitri a UEFA, incepand cu data de 1 iulie..

Kyros Vassaras este seful arbitrilor romani

In varsta de 49 de ani, fostul mare centrral Kyros Vassaras s-a aflat in Comisia de Arbitri a UEFA din 2009 pana in 2014, cand a ajuns sef CCA, la Bucuresti. „UEFA a continuat sa ma sustina, iar cea mai buna dovada o reprezinta faptul ca, pana la revenire, pozitia mea nu a fost ocupata de altcineva. In plus, am devenit Senior Instructor al programului CORE (Centre of Refereeing Excellence) de pregatire a arbitrilor din Europa”, a declarat Vassaras. „Ma bucura faptul ca revenirea mea la UEFA a fost sustinuta atat de FRF, cat si de Federatia Greaca de Fotbal. As remarca faptul ca, in ultimii doi ani, arbitrii romani au participat la competitii importante si turnee finale la nivel mondial. Rezultat al bunei cooperari intre Comisia Centrala si arbitri si al sustinerii de care au benficiat din partea FRF”, a mai subliniat Vassaras.

Mandatul lui Kyros Vassaras in Comisia de Arbitri a UEFA este de patru ani, valabil pana in 2019. Seful Comisiei ramane spaniolul Ángel Villar Llona..

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger