AcasăSPORTSeful CCA obligat sa renunte la colaborarea cu DigiSport

Seful CCA obligat sa renunte la colaborarea cu DigiSport

In urma cu o luna, presedintele FRF anunta ca valceanul nu va mai avea voie sa comenteze la TV prestatiile arbitrilor. De ieri, totul a devenit oficial, iar Ion Craciunescu va pierde salariul de 5.000 de euro pe care ii incasa, lunar, de la Digi Sport.

Valceanul castiga foarte bine in urma colaborarii cu televiziunea DigiSport

Dupa inscaunarea lui Ion Craciunescu la conducerea CCA, patronii din Liga 1, dar chiar si presedintele FRF, Mircea Sandu, s-au aratat vizibil iritati de modul in care fostul ecuson FIFA isi apara subordonatii in cadrul emisiunilor de la DigiSport.

Mircea Sandu chiar a anuntat, la ultima Adunare a LPF, ca iesirile lui Craciunescu pe tv vor fi stopate. „Stati linistiti! Mi-a venit de la UEFA o instintare ca un presedintele al arbitrilor nu are voie sa analizele prestatiile colegilor in emisiuni de televiziune. Deci, n-o sa-l mai vedeti pe Craciunescu pe post!”, spunea atunci Mircea Sandu. Cu doua saptamani inainte de startul returului Ligii 1, UEFA a instiintat oficial Comisia Centrala ca membrii ei nu vor mai putea avea colaborari cu institutiile media. Doi membri ai CCA aveau contract cu televiziunile de profil, unde se discutau problemele de arbitraj din etapa. este vorba despre Ion Craciunescu, angajat la DigiSport, iar Dan Lazarescu, sub contract cu DolceSport. Primul incasa la DigiSport un salariu lunar de 5.000 de euro, asta in conditiile in care remuneratia de la FRF este insignifianta.

author avatar
Sebastian Stan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger