AcasăSPORTSeful arbitrilor, Vasile Avram, retinut de procurorii DNA pentru cercetari legate de...

Seful arbitrilor, Vasile Avram, retinut de procurorii DNA pentru cercetari legate de coruptia din fotbal!

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a fost urcat intr-o masina de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. DNA a facut in aceasta dimineata o perchezitie la sediul acestei institutii. Potrivit unor  surse judiciare, mai multi arbitri urmeaza sa fie audiati.

UPDATE 22:00 Seful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a fost retinut pentru 24 de ore de DNA, dupa o zi intreaga de audieri.

Avram, care nu avea catuse la maini, a fost urcat intr-o masina DNA, insotit de trei mascati si a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

La iesirea din sediul institutiei, Vasile Avram a declarat: „Nu stiu ce se intampla, a fost doar o perchezitie, mai multe intrebati-i pe domnii procurori”.

Procurorii DNA au plecat, sambata, de la sediul CCA, cu sase cutii de documente, potrivit Mediafax.

Anchetatori anticoruptie au descins, sambata, la sediul Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), in baza unui mandat emis de instanta, Directia Nationala Anticoruptie (DNA) facand cercetari legate de fapte de coruptie in fotbal, vizat in aceasta ancheta fiind seful CCA, Vasile Avram.

426 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger