AcasăSPORTȘeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri

Șeful anticorupție din arbitraj, arestat pentru trafic internațional de droguri

Este cazul care a uimit Italia. Conducerea Federației de Fotbal din Italia a mărturisit că este în stare de șoc, după ce fostul anchetator-șef din cadrul Associazione Italiana Arbitri (AIA) a fost acuzat de fapte extrem de grave.

Procurorii din Milano au dovezi solide că Rosario D’Onofrio ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional organizat, care s-ar fi ocupat intens cu traficul de droguri.

Un adevărat cap al mafiei

Oficialul ar fi fost cunoscut drept “Rambo” în rândul lumii interlope din Italia, unde avea o poziție de conducere. El se ocupa și cu torturarea și amenințarea datornicilor, furnizarea de arme de foc, logistică și transport securizat pentru o bandă care aducea stupefiante din Spania.

Cel mai ciudat este cum D’Onofrio a putut ajunge într-o funcție atât de înaltă, deși mai avea o condamnare datând din 2020 și se afla în arest la domiciliu.

Federația (FIGC) va porni o anchetă internă în acest sens pentru a descoperi cum i s-a permis mafiotului să pună mâna pe o funcție de asemenea importanță în fotbalul italian.

În urmă cu patru ani, el a primit o pedeapsă de doi ani și opt luni de închisoare. Motiuvul este că în mijlocul pandemiei de Covid-19 a circulat cu o mașină cu însemne militare, îmbrăcat într-o uniformă împrumutată de la un prieten, pentru a-și transporta astfel drogurile, respectiv 35 de kilograme de hașiș.

Pe lângă asta, este suspectat și că ar fi cărat sume imense de bani pentru un interlop cunoscut, care se ocupa cu spălarea de bani pentru mafia chineză din Italia.

author avatar
Mihail Ioan
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger