AcasăSPORTSefii RCS&RDS vor sa-l concedieze pe MM Stoica!

Sefii RCS&RDS vor sa-l concedieze pe MM Stoica!

Dupa ce reporterii DigiSport au intampinat greutati in a obtine declaratii din partea unor jucatori stelisti, atat la meciurile jucate de echipa lui Reghecampf la Medias, cu Gaz Metan, cat si in Ghencea, cu Ceahlaul, conducerea RCS&RDS analizeaza posibilitate de a renunta la colaborarea cu MM Stoica.

Oficialul Stelei, la emisiunea "Fotbal European"

Managerul general al Stelei participa saptamana de saptamana la emisiunea „Fotbal European”. Show-ul – care analizeaza evenimentele petrecute in marile campionate ale Europei – se difuzeaza live, de luni pana joi, de la ora 22.00, pe DigiSport 1, iar oficialul gruparii din Ghencea are obligativitatea sa vina in studiou in ziua de miercuri, alaturi jurnalistii Andrei Niculescu si George Dobre, sau joi, cand DigiSport se ocupa de avancronica etapei europene de week-end. In cazuri exceptionale (meciuri disputate de gruparea „ros-albastra” in miezul saptamanii), managerul general al Stelei lipseste motivat.

MM Stoica se infrupta din banii RCS&RDS, dar pune bete in roate celor de la DigiSport

Pentru prestatia sa la televiziunea patronata de RCS&RDS, MM Stoica este rasplatit cu 5.000 de euro pe luna, salariu de care galateanul se bucura inca din 2010, cand s-a parafat colaborarea. Mai nou, conducerea postului analizeaza posibilitatea a renunta la cooperarea cu managerul Stelei.

Totul a plecat de la un articol publicat de „Gsp”, formatia din Ghencea fiind acuzata ca refuza, deja in mod constant, sa puna la dispozitia celor de la DigiSport jucatori care sa ofere declaratii dupa meciuri. Concret, sunt indicate ultimele doua partide dispute de echipa lui Laurentiu Reghecampf, la Medias, cu Gaz Metan (scor 1-1) si triumful categoric din Ghencea, 3-0 cu Ceahlaul. Cei de la DigiSport se plang de faptul ca, la finalul ambelor confruntari, jucatorii Stelei nu au fost lasati sa dea interviuri in direct, asta cu atat mai deranjant cu cat RCS&RDS este detinator al drepturilor tv pentru Liga 1, iar cluburile (rasplatite cu milioane de euro) sunt obligate prin contract sa inlesneasca acest lucru. „Embargoul”, declansat deja de FC Steaua asupra publicatiilor „Prosport” si „Gazeta Sporturilor”, i-a nemultumit total pe sefii de la RCS&RDS, acestia tratandu-l nu doar ca o sfidare a clauzelor existente in contract, ci si un semnal ca angajatul lor, MM Stoica, se comporta ostil. Pana la luarea unei decizii privitoare la managerul Stelei, RCS&RDS intentioneaza sa faca un memoriu la LPF pentru reglementarea situatiei.

author avatar
Mihai Koblenko
864 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger