AcasăSPORTSefii i-au trasat o misiune imposibila lui Dan Petrescu! "Trebuie sa ne...

Sefii i-au trasat o misiune imposibila lui Dan Petrescu! „Trebuie sa ne batem la titlu!”

Desi Dan Petrescu se plangea ca nu are buget pentru achizitii, conducerea clubului Dinamo Moscova i-a pus pe tava trei fotbalisti dintr-un foc.

Dupa ce tehnicianul roman a preluat gruparea moscovita de la 0 si a dus-o aproape de cupele europene, presedintele Gennadi Soloviov a anuntat ca Dinamo Moscova trebuie sa se bata, in sezonul 2013-2014, pentru castigarea campionatului.

Soloviov este constient ca Dinamo Moscova are nevoie de intariri astfel ca a rezolvat prelungirile contractelor a doi fotbalisti imprumutati la alte echipe: Gordon Schildenfeld si Andrei Voronin.

Jucatori cu experienta, cei doi sunt incantati de ascensiunea dinamovistilor si sunt incantati ca vor putea reprezenta din nou clubul.

Schildenfeld, fost la Besiktas sau Eintracht Frankfurt, a fost imprumutat pentru actualul sezon la PAOK Salonic, in timp ce Voronin, trecut si pe la Liverpool, joaca in acest sezon la Fortuna Dusseldorf.

In plus, conducerea clubului Dinamo Moscova a reusit sa-i faca pe plac lui Dan Petrescu si sa rezolve aducerea unuia dintre favoritii sai, respectiv mijlocasul Aleksei Ionov, capitanul lui Kuban Krasnodar.

Ionov (24 de ani) abia asteapta si el sa lucreze din nou cu tehnicianul roman.

author avatar
Cristi Ionita
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger