AcasăSPORTSecundul naționalei, Nicolae Dică, testat pozitiv la COVID-19, deși s-a vaccinat. Anunțul...

Secundul naționalei, Nicolae Dică, testat pozitiv la COVID-19, deși s-a vaccinat. Anunțul FRF

Secundul naționalei, Nicolae Dică, testat pozitiv la COVID-19, deși s-a vaccinat. Anunțul FRF (sursa foto: frf.ro)

Secundul naționalei de fotbal a României a primit rezultat pozitiv la testarea împotriva COVID-19, anunță vineri, 27 august, Federație Română de Fotbal (FRF).

Urmare a acestui rezultat pozitiv la testarea pentru COVID, Nicolae Dică, tehnicianul în vârstă de 41 de ani aflat în postura de antrenor secund al naționalei de fotbal a României, intră în izolare. ”În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie”, potrivit comunicatului FRF.

În anunțul Federației se menționează faptul că antrenorul ”se simte bine” și se amintește faptul că Dică este vaccinat împotriva COVID. De altfel, secundul naționalei tricolore de fotbal s-a vaccinat antiCovid încă din februarie.

Ce urmează

”Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative. Este vorba de testarea PCR premergătoare cantonamentului pe care toți membrii staff-ului o parcurg la fiecare acțiune”, mai anunță FRF.

Urmează ca până sâmbătă, când se va intra în cantonament, să se mai facă o testare PCR în rândul staff-ului. ”Ulterior, vor fi testări rapide zilnice în perioada 28 august – 8 septembrie la Mogoșoaia, plus cele trei testări PCR impuse de UEFA pentru desfășurarea celor trei partide, în același interval”, potrivit aceleiași surse.

În luna septembrie, selecționata României, antrenată de Mirel Rădoi, va juca trei meciuri, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022. E vorba despre partida cu Islanda, din 2 septembrie, cea cu Liechtenstein, programată pe 5 septembrie, și, respectiv, despre întâlnirea cu Macedonia de Nord, din 8 septembrie.

280 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Dica, bai tarane din Pitesti, sa ii zici si la Mutu ca prost mai esti !! 🙂 Acum serios vorbind, vezi ca ordinarii astia de criminali in alb se pare ca te-au luat la ochi, cum de nu l-au luat pe sekuruciul ala de Burleanu in vizor, ci pe tine ? Pentru ca au nevoie de noi cifre de statistici sa arate cum se lupta astia cu Plandemia lor de rahat, asa ca atentie marita, bai mikimausule, ca te rezolva astia daca nu esti atent !! Ha ha ha 🙂 Si vezi sa nu iei pastila albastra, ca in Matrix, ci numai pe cea rosie 🙂 Ha ha ha 🙂 Vezi sa nu te faca ca si pe bukatarul ala de 53 de ani al vostru de acolo de la lot, sigur si ala s-a intepat in cap ca prostul, adica ca cobaiul, acum macar e pe plaiurile natale, sa zicem asa !! 🙂

  2. & Sunteți de părere că dintre jucătoarele cu selecții la reprezentativa națională de fotbal feminin, retrase din activitatea competițională, ar avea dreptul și ar putea candida pentru conducerea și funcțiile tehnice despre fotbal de la FRF, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger