AcasăSPORTSecundul Birindelli catre Andrei Cristea: "Daca-ti dau doua suturi in cur, zbori!"...

Secundul Birindelli catre Andrei Cristea: „Daca-ti dau doua suturi in cur, zbori!”

PEDEAPSA. Dupa altercatia avuta cu secundul Birindelli (al doilea din stanga), atacantul Andrei Cristea a prins doar banca de rezerve la amicalul cu Barcelona.

La antrenamentul care a prefatat amicalul cu FC Barcelona, atacantul Andrei Cristea a intrat intr-un conflict cu secundul lui Dario Bonetti, Alessandro Birindelli.

PEDEAPSA. Dupa altercatia avuta cu secundul Birindelli (al doilea din stanga), atacantul Andrei Cristea a prins doar banca de rezerve la amicalul cu Barcelona.

Cum amicalul cu gruparea catalana a trecut, in Stefan cel Mare s-a reluat sesiunea de scandaluri. Fostul jucator de la Karlsruher, Andrei Cristea – repatriat de Dinamo in aceasta vara – a intrat in conflict cu staff-ul tehnic. In timpul ultimului antrenament de dinaintea regalului cu Messi & comp., Alessandro Birindelli s-a enervat pe atacantul dinamovist si l-a amenintat cu o corectie fizica. „Daca iti dau doua suturi in cur, zbori!”, i-a spus bacauanului fostul jucator de la Juventus Torino. Andrei Cristea a considerat mai mult decat deplasat limbajul folosit de secundul lui Dario Bonetti, astfel ca a parasit nervos sedinta de pregatire. Birindelli nu s-a oprit cu „atacurile” aici, el luandu-l apoi in colimator pe mijlocasul Cosmin Matei: „Ba, fotbalisti ca tine gasesc pe toate drumurile!”, i-a spus Birindelli, altfel un fost mare fotbalist, dar un no-name in materie de antrenorat, asta daca nu cumva consideram Pistoiese vreo scula de bascula. Scandalul a continuat la vestiare, acolo unde, fotbalistul Andrei Cristea a fost la un pas sa se bata cu Dario Bonetti. Tehnicianul din comuna San Zeno Naviglio a decis sa-l pedepseasca pe Cristea, astfel ca, a doua zi, atacantul in varsta de 28 de ani nu a mai fost folosit in confuntarea cu FC Barcelona, desi jucatorul s-a incalzit pe marginea terenului inca din minutul 1.

Sase jucatori pe lista neagra a lui Bonetti

 

Dupa incidentele din preziua amicalului cu FC Barcelona, Dario Bonetti a prezentat conducerii o lista cu jucatorii insuportabili. Acesta ii cuprinde pe Balgradean, Curtean, Matei, Luchin, Cristea si Danciulescu, toti cu zilele numarate in Stefan cel Mare. Macaronarii au transmis actionarilor dinamovisti ca jucatorii mentionati isi vor gasi cu greu loc in primul „11”.

author avatar
Sebastian Stan
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger