AcasăSPORTSecretul succesului, terapia in grup

Secretul succesului, terapia in grup

PALMARES Misty (stanga) si Kerri sunt triple campioane olimpice

Americancele Misty May Treanor si Kerri Walsh au castigat concursul olimpic de volei pe plaja, dar asta cu largul concurs al psihoterapeutului.

PALMARES Misty (stanga) si Kerri sunt triple campioane olimpice

Deja campioane olimpice la Atena (2004) si Beijing (2008), Misty May Treanor si Kerri Walsh au trecut printr-o perioada tulbure dupa trofeul cucerit in urma cu patru ani. Ele au fost la un pas sa rateze calificarea pentru Londra, dar acum recunosc ca au efectuat numeroase ore de psihoterapie de grup, invatand ca trebuie sa faca totul una pentru cealalta. Terapia a avut succes, americancele calificandu-se in extremis la Jocurile Olimpice si chiar reusind sa castige competitia, dupa ce au trecut, cu 2-0 la seturi (21-16, 21-16) de compatrioatele lor, Jennifer Kessy si April Ross.

ECHIPA Voleibalistele sunt foarte bune prietene si in afara arenei

Misty (35 de ani) si-a anuntat, imediat dupa finala, retragerea din activitate, ea dedicand succesul sotului ei, Matt Treanor, jucator de baseball. Kerri (34 de ani) ia si ea in calcul sa renunte, in special pentru a sta mai mult langa Joseph si Sundance, cei doi copii pe care ii are cu Casey Jennings, si el jucator de volei pe plaja.

author avatar
Cristi Ionita
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger