AcasăSPORTSechelariu a vrut sa duca Bacaul in Liga Campionilor!

Sechelariu a vrut sa duca Bacaul in Liga Campionilor!

Inaintea lui Arpad Paszkany, Marian Iancu sau Adrian Porumboiu, fotbalul romanesc avea un alt magnat in provincie care visa la Liga Campionilor.

Dumitru Sechelariu este primul finantator roman care si-a facut planuri de Liga Campionilor cu micuta formatie bacauana. In anii ’90, Sechelariu cauta sa domine Divizia A cu formatia FCM Bacau, avand in vedeta Catalin Cursaru varful de lance al echipei, un golgeter pentru care a refuzat oferte de transfer de cinci milioane de euro! ”S-a nascut prea devreme pentru a instaura dominatia provinciei in fotbalul romanesc!”, au concluzionat apropiatii sai.
Bacaul lui Dumitru Sechelariu n-a castigat niciodata titlul in Liga 1, mai mult, echipa zbatandu-se in ultimii ani in esaloanele inferioare.

Citeste si: Veste soc! Dumitru Sechelariu, fostul primar al Bacaului, a murit intr-un spital din Viena

DRAMA in Moldova: a murit Dumitru Sechelariu!

Sechelariu visa sa-si vada fiul concurand in Formula 1!

Dumitru Sechelariu a murit. Avocata fostului primar: “Starea lui aseara nu parea sa fie atat de grava”

Ultimul care l-a sfidat pe Gigi Becali!

Desi prieten bun cu Gigi Becali in urma cu cativa ani, Dumitru Sechelariu s-a stins din viata certat cu finantatorul Stelei. Patronul Bacaului l-a acuzat public de nenumarate ori pe Becali ca nu i-a platit 800.000 de euro in cazul fotbalistului Marius Baciu, conform unei clauze din contractul Stelei cu fostul fundas bacauan.

Alaturi de Mircea Rednic si Gheorghe Chivorchian. Alte vremuri pentru FCM Bacau

Giovanni Becali: ”S-a crezut, intr-adevar, Stefan cel Mare!”

Fostul impresar Ioan Becali este unul dintre oamenii de fotbal care l-au cunoscut cel mai bine pe Dumitru Sechelariu. Varul finantatorului Stelei crede ca ”Sechelariu a platit tribut unei vieti total dezordonate. Totul pleaca de la stilul de viata. Nu e o veste fulgeratoare pentru mine, stiam ca sansele de a scapa sunt infime, acum mi s-a confirmat tot. Cancerul face, in continuare, ravagii printre oameni, orice s-ar spune. A fost un om care nici nu s-a intretinut, avea o greutate peste cea normala, fuma mereu, manca mereu. A crezut ca este nemuritor, s-a crezut prea puternic. Puterea ia mintea oamenilor care sunt pe val si iata ca s-a intamplat si cu el! Visa sa ajunga presedintele Romaniei! Sunt oameni care se cred Stefan cel Mare, Mircea cel Batran, asa a fost si el. Credea că nimic nu il poate dobori, si pe patul de spital era la fel„.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
597 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger