AcasăSPORTSE VINDE cu 1,5 miliarde lire unul dintre cele mai mari cluburi...

SE VINDE cu 1,5 miliarde lire unul dintre cele mai mari cluburi din Europa!

Dupa Manchester City si PSG, miliardarii arabi vor sa preia controlul celui de-al treilea mare club european, pentru care sunt dispusi sa plateasca 1,5 miliarde de lire sterline!
Anglia pare locul preferat in care arabii vor sa investeasca. Conform „The Sun”, Arsenal Londra isi va schimba actionariatul, un puternic concerc arab are pregatita o oferta de 1,5 miliarde de lire sterline. 830 de milioane vor merge spre americanul Stan Kroenke (detine 66,83% din actiuni), iar restul banilor spre rusul Alisher Usmanov, minoritar cu29,96% din actiuni.
Deocamdata, arabii nu si-au declinat identitatea, insa un apropiat al lor a vorbit pentru „The Sun”: Arsenal se afla intr-un moment critic in aceste clipe. Teama este ca va exista un declin ca la Liverpool. Din punctul nostru de vedere este momentul perfect sa facem o oferta pentru ca acum poti justifica cu adevarat evaluarea clubului. Nu vom face oferta daca Arsenal va intra intr-un declin total. Kroenke si Usmanov nu vor primi asemenea oferte daca Arsenal nu are succes si nu vor mai vedea niciodata o asemenea oferta. Consideram ca o oferta facuta acum reprezinta cheia spre a oferi un profit maxim pentru toti actionarii. Capitalul necesar pentru a o face pe Arsenal competitiva in Anglia, Europa si lume inseamna ca nu putem oferi mai mult.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger