AcasăSPORTSe vaccinează Simona Halep împotriva COVID-19? Sportiva și-a anunțat decizia!

Se vaccinează Simona Halep împotriva COVID-19? Sportiva și-a anunțat decizia!

Simona Halep (sursa foto: Facebook)

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 e în plină desfășurare în România.

Și chiar în ziua în care coordonatorul acestei campanii, medicul Valeriu Gheorghiță, a fost vaccinat antiCovid, s-a aflat că și fostul lider WTA, Simona Halep, a luat o decizie pe această temă.

<<„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona>>, se menționează într-un mesaj postat marți pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății.

De altfel, cele mai recente date oficiale, prezentate pe platforma vaccinare-covid.gov.ro, raportat la situația din ziua de 4 ianuarie a.c., ora 17.00, arată că în România numărul total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech, începând cu data de 27 decembrie 2020, ajunsese la 25.508.

Mesajul Simonei pentru medicii de la Balș

Mesajul Simonei vine în contextul în care, după cum mulți își amintesc, jucătoarea de tenis a dat piept cu noul coronavirus. În cursul lunii noiembrie a anului trecut, a postat pe o rețea de socializate o fotografie grăitoare, în care apare alături de mai multe cadre medicale, și un mesaj special: ”Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus în aceasta perioadă”.

Simona Halea anunțase, la finele lui octombrie, pe Twitter, că fusese testată pozitiv la COVID-19 și că s-a autoizolat acasă. ”Mă simt bine…o să trecem prin asta împreună”, scria la acel moment campioana de la Roland Garros, din 2018.

author avatar
Cristina Stefan
252 afisari

3 COMENTARII

  1. Pai daca a avut Covid de ce sa se mai vaccineze?
    Lasand la o parte ca vaccinul nu ajuta la nimic in privinta virusului.
    Cand ai sportivi idioti si dau exemple pentru un public de ignoranti rezultatele nu pot fi altele decat cea ce avem.

  2. Undeva in articol scrie :”Mesajul Simonei vine în contextul în care, după cum mulți își amintesc, jucătoarea de tenis a dat piept cu noul coronavirus.”. Care piep? cel de dinainte (cand isi invinetise ochii cand alerga) sau cel de dupa?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger