AcasăSPORTSe strange latul! Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, judecati pentru coruptie

Se strange latul! Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, judecati pentru coruptie

Dupa ce Gigi Becali si numele grele implicate in Dosarul Transferurilor au ajuns dupa gratii, fotbalul romanesc ar putea suferi, cat de curand, o noua lovitura dura.

La Tribunalul Bucuresti a aparut pe rol un dosar de coruptie in care sunt implicati, in calitate de invinuiti, Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, si Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Cei doi grei ai fotbalului romanesc sunt acuzati de comiterea mai multor infractiuni in actiunile prin care au eliminat Clubul de Fotbal Universitatea Craiova, formatia patronata de Adrian Mititelu, din Liga I si au aprobat inscrierea directa a Clubului Sportiv Universitatea Craiova, echipa condusa, practic, de primarul Lia Olguta Vasilescu, in Liga a doua.

Interesant este ca, in afara de cei doi, in calitate de inculpat apar si numele celor doua foruri pe care le-au condus, Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal.

De asemenea, la „partea civila” apar numele mai multor entitati printre care Clubul Sportiv Judetean Stiinta U Craiova, SC Fotbal Club U Craiova SA, Asociatia Peluza Sud sau Primaria Municipiului Craiova.

author avatar
Cristi Ionita
635 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger