AcasăSPORTSe retrage de la Fiorentina?

Se retrage de la Fiorentina?

La Fiorentina, Mutu a cunoscut cele mai mari bucurii ale carierei

Iminenta plecare a lui Adrian Mutu la FC Pune City s-ar putea sa nu mai aiba loc niciodata, „Briliantul” fiind decis sa revina la marea dragoste, AC Fiorentina.

La Fiorentina, Mutu a cunoscut cele mai mari bucurii ale carierei

Cele mai mari satisfactii in cariera le-a cunoscut la gruparea de pe „Artemio Franchi”, iar Adrian Mutu nu uita lucrul acesta. Daca luni a fost anuntat ca facand parte din lotul gruparii Pune City, ieri, indienii l-au scos definitiv din aceasta poveste, semn ca transferul romanului in Asia este doar o himera. Asta, desi Mutu a obtinut intr-un final viza de sedere in India! In schimb, presa italiana lanseaza o alta „bomba”: romanul se pregateste sa joace din nou pentru AC Fiorentina, scrie Corriere dello Sport, care il citeaza si pe Dan Capra, finantatorul Petrolului Ploiesti: „Stiu de la Adrian ca exista posibilitatea ca el sa se intoarca la Florenta in aceasta iarna. Visul lui dintotdeauna a fost sa spuna «adio» fotbalului in tricoul «alb-violet»”. „Si Fiorentina se gandeste la Mutu,astfel ca fostul international roman poate reveni acasa, dupa ce a picat varianta India. S-ar putea rezolva transferul in ianuarie”, trag concluzia jurnalistii italieni.
Problemele pe care le intampina in ofensiva trupa lui Vincenzo Montella fac posibila intoarcerea „Briliantului”. Fiorentina are patru atacanti in lot (Giuseppe Rossi, Mario Gomez, Khouma Babacar, Mounir El Hamdaoui), dar niciunul n-a rupt gura targului in acest sezon.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger