AcasăSPORTSe pregatea de nunta cand a venit SUPEROFERTA asta: cel mai scump...

Se pregatea de nunta cand a venit SUPEROFERTA asta: cel mai scump fotbalist al Stelei va ajunge in Anglia!

Vlad Chiriches este cel mai valoros jucator din lotul Stelei

Managerul campioanei Angliei, Roberto Mancini, va fi cu ochii pe Vlad Chiriches in meciul Chelsea – Steaua, de maine seara. Internationalul roman este considerat inlocuitorul ideal al ivorianului Kolo Toure.

Vlad Chiriches este cel mai valoros jucator din lotul Stelei

Italianul Roberto Mancini isi face planuri pentru sezonul viitor, chiar daca presa britanica il anunta ca si demis de la City la finalul campionatului in curs.

Alaturi de logodnica sa, Sabrina Macsim

In calculele sale intra si Vlad Chiriches, noua perla a Stelei, aparator central cotat de Gigi Becali la 15 milioane de euro. Suma nu reprezinta o problema pentru cel mai bofat club al planetei, averea familiei Al Thani intregand de cateva ori PIB-ul Romaniei!

Si-au scris declaratii de dragoste in limba engleza

O evolutie sigura a jucatorului maine seara, pe „Stamford Bridge”, in partida cu Chelsea Londra, din returul „optimilor” Europa League, l-ar putea convinge pe Roberto Mancini ca, intr-adevar, stelistul trebuie sa fie inlocuitorul lui Kolo Toure. Contractul ivorianului cu Manchester City expira in vara, iar gruparea „cetatenilor” nu ii va propune o prelungire, lucru anuntat, deja, de conducerea de pe „Etihad Stadium”. Daca va imbraca tricoul alb-albastru, Vlad Chiriches va deveni al doilea roman din lotul englezilor, dupa portarul Costel Pantilimon.

Olandezii inca-l mai viseaza noaptea

Romanul Vlad Chiriches continua sa le dea cosmaruri olandezilor, dupa cum scriu jurnalistii batavi de la „Voetbalzone”. „Stelistul Chiriches ne-a ramas pe retina prin golul inscris impotriva lui Ajax Amsterdam. Cel mai bun fotbalist al trupei lui Reghecampf a intrat in atentia mai multor formatii de top din Europa, iar in ultimul timp s-a discutat tot mai clar despre posibilitatea ca acesta sa fie inregimentat de Manchester City”, a scris sursa citata.

Se pregateste de nunta

De Ziua Femeii, fundasul Stelei i-a oferit iubitei sale, Sabrina Macsim, inelul de logodna, ocazie cu care a si cerut-o in casatorie. Ca semn al dragostei pe care si-o poarta, cei doi au ales sa isi tatueze pe spate doua declaratii scrise in limba engleza.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger