AcasăSPORTSe drogau Mutu si Adriano inca din 2002?!

Se drogau Mutu si Adriano inca din 2002?!

Mutu (centru) si Adriano (dreapta) petreceau mult timp impreuna, la Parma

Fotbalistul roman a fost suspendat, in 2004, pentru consum de cocaina, iar jurnalistii brazilieni sustin ca este foarte posibil ca relatia cu fostul sau coleg de la AC Parma sa-l fi costat contractul cu Chelsea Londra.

Adriano este acuzat in mai multe dosare, inclusiv de vatamare corporala grava

Adrian Mutu si brazilianul Adriano Leite Ribeiro au fost colegi la AC Parma, in sezonul 2002-2003. Cei doi au format o excelenta pereche de atacanti, cu 39 de goluri marcate impreuna. Evolutiile lor remarcabile sunt puse, insa, sub un mare semn de intrebare. Mutu a plecat la Chelsea in 2003, pentru 22,5 milioane de euro, dar in septembrie 2004 a fost suspendat pentru consum de cocaina si dat afara de londonezi. Apoi, incet, dar sigur, carierele ambilor fotbalisti au luat-o pe o panta descendenta. Mutu a ajuns sa-si incerce norocul pe la modestele Cesena si Ajaccio si a fost la un pas sa ajunga in India. Adriano a incercat de mai multe ori sa-si relanseze cariera in Brazilia si a ajuns, in cele din urma, sa se antreneze Le Havre, echipa din Liga a doua franceza. Iar starul brazilian a primit, de curand, o lovitura ucigatoare.

Mutu (centru) si Adriano (dreapta) petreceau mult timp impreuna, la Parma

Adriano a fost pus sub acuzatie, de autoritatile braziliene, pentru trafic de droguri. Exista dovezi video ca fotbalistul este bun prieten cu liderul unui cartel din Sao Paulo caruia i-a si daruit, de curand, o motocicleta extrem de scumpa. Dezvaluirile presei braziliene merg intr-atat de departe incat se spune ca relatia dintre cei doi are cel putin 10 ani vechime. Adriano a ajuns in 2001 la Internazionale Milano, iar lordul drogurilor din Sao Paulo a profitat de fotbalist pentru a-si dezvolta afacerile din Europa. Exista chiar suspiciunea ca Adrian Mutu si Adriano aveau evolutiile senzationale de la Parma pentru ca stupefiantele ii ajutau sa-si imbunatateasca viteza de executie si agilitatea. Cert este ca pe numele atacantului brazilian a fost emis un mandat de retinere, iar procurorii solicita 10 ani de inchisoare pentru cel poreclit, in perioada sa de glorie, „Imparatul”.

author avatar
Cristi Ionita
838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger