AcasăSPORTSe destrama Vasluiul!

Se destrama Vasluiul!

Porumboiu vrea sa cedeze clubul Consiliului Local

Afaceristul din Moldova ia si el in calcul varianta retragerii din fotbal, scarbit de ultimele scandaluri: „Dau clubul Consiliului Local, nu-i costa nimic, totul e gratis!”.

Porumboiu vrea sa cedeze clubul Consiliului Local

In aceste conditii, starurile Wesley si Adailton deja au bagajele pregatite. Daca in cazul ultimului nu se pune problema ramanerii in Liga 1, in principal din cauza salariului urias (aproximativ 400.000 de euro pe sezon!), la Wesley sunt oferte atat de la Steaua, cat si de la Rapid. Capitanul vasluienilor chiar a vorbit, marti seara, despre plecare in eventualitatea in care Porumboiu nu-l mai doreste la echipa: „Nu-mi place sa se vorbeasca despre mine prin presa. Eu mai am doi ani de contract si-mi doresc sa raman, dar, daca nu mai sunt dorit la Vaslui, sa mi se spuna si plec fara nicio problema!”.

Milanov si Milisavlevic sunt pe lista Rapidului

Se zvoneste ca giulestenii vor negocia transferurile celor doi fotbalisti de banda. Bulgarul este dorit in locul portughezului Rui Duarte, in timp ce sarbul ar urma sa faca pereche pe stanga cu muntenegreanul Bozovic. De la FC Vaslui, rapidistii il doresc si pe Cerniauskas, ca varianta de rezerva pentru Dani Coman.

Steaua il tinteste pe Sanmartean

Este flebetea lui Gigi Becali, singurul mijlocas creativ din Liga 1 care-i poate pune in evidenta pe atacantii „ros-albastrilor”. Tot la Steaua ar putea ajunge si Mike Temwanjera, atacant pe profilul muntenegreanului Stefan Nikolic, dar mult mai experimentat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger