AcasăSPORTSe destrama Otelul

Se destrama Otelul

Jucatorii Otelului s-au saturat de situatia de la club

Problemele cu banii de la campioana en-titre din Liga 1 i-au fortat pe jucatori sa depuna memorii la Comisia pentru Statutul Jucatorului. Fotbalistii lui Munteanu sustin ca nu si-au primit de sase luni bonusul pentru calificarea in UEFA Champions League.

Jucatorii Otelului s-au saturat de situatia de la club

Componentii campioanei Romaniei au ajuns la capatul rabdarii din cauza conflictului dintre conducerea executiva si cea administrativa. Cu toate ca sta pe un munte de bani (aproximativ 12 milioane de euro), Consiliul de Administratie al FC Otelul Galati nu vrea sa deblocheze banii obtinuti din participarea in grupele Ligii Campionilor. Si cum nu mai cred in promisiuni, Liviu Antal, Cristian Sarghi, Laurentiu Iorga, Gabriel Giurgiu, Sergiu Costin si altii au depus memorii la LPF pentru a deveni jucatori liberi, iar cazul va fi judecat saptamana viitoare.

“Cu toate ca am castigat trei partide consecutive sunt foarte ingrijorat ca mai multi jucatori importanti si-au depus memorii la LPF. Credeam ca incidentul de acum o luna s-a incheiat, dar vad ca lucrurile nu sunt asa cum mi-am dorit”, afirma tehnicianul otelarilor, Dorinel Munteanu.

author avatar
Sebastian Stan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger