AcasăSPORTSe destrama "La familia" din Giulesti: Lucescu jr. isi ia finii si...

Se destrama „La familia” din Giulesti: Lucescu jr. isi ia finii si pleaca la arabi!

Indiferent de locul pe care vor termina „feroviarii” in campionat, Razvan Lucescu este decis sa-i spuna „adio” lui George Copos la finalul sezonului 2011-2012 . Antrenorul va fi urmat de finii Dani Coman si Romeo Surdu.

Victoria de la FC Vaslui (scor 1-0) si aproape sigura calificare in finala Cupei Romaniei nu-l vor face sa se razgandeasca pe Razvan Lucescu. Si-a anuntat apropiatii ca pleaca de la Rapid la finalul stagiunii si vrea sa demonstreze ca este consecvent in hotararea luata. Si patronul George Copos banuieste „bucuria” pe care se pregateste sa i-o faca antrenorul, drept pentru care a dat, deja, sfoara-n tara ca are doi „fini” de vanzare.

Dani Coman si Romeo Surdu sunt cu bagajele gata facute: pe primul nu-l mai vrea galeria in Giulesti, iar cel de-al doilea este un fotbalist mult prea costisitor pentru randamentul aratat in acest sezon (4 goluri in 19 meciuri). Ciprian Deac, Ezequias, Dan Alexa si Alexandru Ionita sunt celelalte nume scrise pe lista neagra a patronului Copos. Din cate se pare, Razvan Lucescu isi doreste sa atace fotbalul arab, acolo unde petrodolarii seicilor pot transfera aproape orice jucator cerut de antrenor. Si uite cum, la mijlocul lui 2012, Rapid se va intoarce in 2010. Alesul lui George Copos pentru banca tehnica este Marius Sumudica, tehnician fara pretentii exagerate (numai atunci cand vine vorba de Rapid!) si extrem de iubit in Giulesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
934 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger