AcasăSPORTSe desfiinteaza nationala de hochei?

Se desfiinteaza nationala de hochei?

Hocheistii au fost acuzati ca au tacut la intonarea imnului Romaniei

Ioan Dobrescu, secretarul COSR, a anuntat ca exista posibilitatea ca reprezentativa Romaniei de hochei pe gheata sa fie desfiintata din cauza scandalurilor interetnice

Hocheistii au fost acuzati ca au tacut la intonarea imnului Romaniei

Oficialul COSR s-a declarat extrem de nemultumit de imaginea creata in jurul echipei antrenate de canadianul Tom Skinner si a precizat ca s-au luat deja anumite masuri asupra unora dintre jucatori. Ioan Dobrescu spune ca problemele interetnice nu trebuie sa existe in sport, facand trimitere la acuzele aduse jucatorilor de etnie maghiara care au cantat imnul adversarilor la meciul Romania – Ungaria, 4-1, disputat la Miercurea Ciuc, la sfarsitul anului trecut.

Secretarul COSR considera ca exista institutii abilitate care sa rezolve problemele de etnie si spune ca echipa va fi retrasa din competitiile internationale, daca lucrurile vor degenera. Dintr-un total de 26 de jucatori convocati la echipa nationala a Romaniei, 24 sunt de etnie maghiara.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce sa nu desfiintam nationala maghiara infiltrata in nationala Romaniei? Ce de rahat am ajuns cu ungurii astia pe care nu ii batem la timp, in vestiare.

  2. S-a renuntat la alte categorii de sport , unde chiar am fi avut perspectiva unor rezultate valoroase ,iar ei se cramponeaza de acest sport care la noi – practic NU EXISTA !Le este frica sa nu supere pe cineva?Eu zic ca lipsa de fonduri e un argument suficient, lasand la o parte conflictele de orice natura!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger