AcasăSPORTSe coace un nou Oltchim "galactic"

Se coace un nou Oltchim „galactic”

Katarina Bulatovic a marcat 11 goluri in ultima victorie cu Oltchim (32-25

 

Elevele lui Radu Voina au reusit calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, dar la clubul din Rm.Valcea circula zvonul potrivit caruia pentru stagiunea viitoare nu se vor mai regasi prea multe jucatoare din lotul actual.

Katarina Bulatovic a marcat 11 goluri in ultima victorie cu Oltchim (32-25

Desi s-au calificat in seminalele Ligii Campionilor, jucatoarele de la Oltchim nu sunt cu gandul la dubla cu Gyor. Conducerea campioanei Romaniei a pregatit in mare secret un proiect pentru sezonul viitor, care nu include mai mult de jumatate din actualul lot. Bomba a explodat dupa achizitionarea frantuzoaicei Alison Pineau, de la Metz, iar zonurile privitoare la noi transferuri au inceput sa bombardeze vestiarul. In deplasarea de la Podgorica, diriguitorii clubului din Valcea nu au fost interesati prea mult de meciul cu Buducnost. Miza era semnatura a doua jucatoare din nationala Muntenegrului, avand in vedere ca, din sezonul viitor, Budocnost va pierde sponsorul T-Mobile, care isi retrage finantarea. Prima vizata este cel mai bun inter din lume, Katarina Bulatovic (27 de ani), care este gata sa vina la Oltchim pentru a cuceri anul viitor Liga Campionilor.

Oltchim ar fi dorit-o si pe Bojana Popovic (32 de ani), dar superjucatoarea lui Buducnost este „blocata” de sotul ei, Petar Popovic, care o ameninta cu divortul daca nu ramane in Muntenegru. Altfel, se cauta si o portarita pentru stagiunea urmatoare, principalele vizate fiind Amandine Leynaud (nationala Frantei si Metz) si Inna Suslina (Rostov).

author avatar
Sebastian Stan
612 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger