AcasăSPORTSCRISOARE de amor pentru Chivu de la o iubita secreta in varsta...

SCRISOARE de amor pentru Chivu de la o iubita secreta in varsta de 16 ani!

CU OCAZIA implinirii varstei de 31 de ani, fostul tricolor Cristi Chivu, a primit o scrisoare putin mai neobisnuita din partea unei admiratoare secrete, o italianca in varsta de 16 ani.

Pustoaica isi declara dragostea neconditionata pentru jucatorul lui Inter, intr-o postare de pe contul de Twitter, intitulat sugestiv allineedischivu – Chivu este tot ce-mi trebuie.

Iata mai jos textul dedicat fotbalistului roman.

“E 26 octombrie, la naiba! E o zi speciala. Este aniversarea ta. Din acest motiv am ras astazi ca o proasta in fata oglinzii. M-am gandit la atatea lucruri, Cristian! M-am gandit la chipul tau, cand Natalia si Anastasia te-au imbratisat, la surasul abia perceptibil al Adelinei, la cel al antrenorului si la cele ale coechipierilor.

Nu stiu de ce scriu aceste lucruri, nu le vei citi, nu le va citi nimeni. si nu ma asteptam la aceste dulcegarii, eu stiu ca nu sunt asa. iti scriu ce-mi trece prin cap, le scriu din prima, poate nici nu voi mai avea nevoie sa le recitesc. Asa sunt eu. Asa esti tu: direct, sincer, nu pierzi timpul sa te gindesti daca e bine sau e rau. si nu stim daca acesta este un defect pentru amandoi, stim doar ca reprezinta ceea ce suntem.

Totul a inceput ca o relatie de dragoste si ura intre noi. Desi dureaza de putina vreme, de la un timp e numai dragoste. Atat de multa dragoste. Iubire adevarata. Nu voi uita niciodata prima data cand te-am vazut, prima mea prezenta pe stadion. Tu, batand autul in fata ochilor mei. Parul tau inca lung atunci si acea barba neglijenta care, in ochii mei, te faceau si mai frumos. Era cu mai putin de un an inainte de acel 6 ianuarie 2010. Acel blestemat 6 ianuarie. Acea blestemata partida. Acel blestemat ghinion, acea blestemata accidentare.

Nu am mai revazut acele imagini, nu cred ca as mai fi avut curajul sa o fac. Exista, totusi, acea cicatrice care imi aminteste totul. Acea casca. Casca ta. Acum face parte din tine. O porti neglijent si eu zic ca vrei sa o faci pe nepasatorul, mascand cu un zambet toata durerea mea trecuta. si apoi ma gandesc la acel gol impotriva Atalantei, la primul tau gol in tricoul nerazzurro, si surad, pentru ca acum acel 6 ianuarie e doar o cicatrice, e doar o casca. Ma gandesc la golul contra Cesenei, un alt prim gol. Primul cu “noul cap”.

si atunci nu ma mai surprinde ca in primul unsprezece de la Madrid ai fost si tu. si nu-mi pot stapani lacrimile cand, la intrebarea unui jurnalist dupa fluierul de final al meciului, tu ai raspuns “nici macar nu credeam ca voi putea fi aici astazi”. Ai facut si atatea greseli, greseli care nu-ti apartin. Dar ai stiut sa-ti ceri scuze, ca un adevarat barbat ce esti. si nu vei castiga niciodata Balonul de Aur, nu vei fi niciodata idolul a milioane de oameni.

si atunci? Esti BALONUL MEU DE AUR. EsTI IDOLUL MEU. si eu voi fi mereu aici, cum tu vei fi mereu aici pentru mine. Da, tu nu stii, nu stii ca exista o tampita care in acest moment iti scrie aceste lucruri, in loc sa invete la latina si la chimie, care revede fotografiile cu tine si cu colegii tai de fiecare data cand se simte ca naiba, care are pe desktop o fotografie a ta, care are pe mobil o fotografie cu zambetul tau, pentru ca surasul tau devine automat si surasul EI.

Nu stii, dar nu conteaza. Vreau doar sa-ti urez “La Multi Ani!”. Pentru ca esti tu. si tu esti PERFECT in felul tau IMPERFECT de a fi. Pentru ca esti singurul nebun care isi poate pune microfonul la ochi in timpul unei conferinte de presa. Pentru ca 26 este numarul pe care il voi purta pe tricou in timpul unui turneu scolar. Pentru ca cine se ia de nationalitatea ta este un ignorant. Pentru ca esti frumos. Pentru ca Sneijder te iubeste. Pentru ca ai chipul acela de nesuferit pe care mai intai il iei la palme si dupa aceea il saruti. Pentru ca esti Cristian Eugen Chivu. Esti Cristian Eugen Chivu AL MEU.

si intr-o zi te voi intalni si poate iti voi spune toate aceste lucruri, sau poate nu. Poate voi ramane tacuta si voi plange, in timp ce tu imi vei surade cu zambetul acela blestemat de frumos. Zambetul cuiva a carui viata a atarnat la un moment dat de un fir, care are o cicatrice pe cap pentru a aminti mereu de acel 6 ianuarie. Dar este si surasul cuiva care are o familie splendida, care joaca intr-o echipa ai carei fotbalisti il considera ca pe un frate si il respecta, al cuiva care are, fara sa stie, o idioata care il iubeste si care il va iubi mereu. La Multi Ani, Iubirea Mea!”

author avatar
Ciprian Purice
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger