AcasăSPORTScoala de fotbal „Florin Raducioiu”, „doar” 1.000 de euro de copil!

Scoala de fotbal „Florin Raducioiu”, „doar” 1.000 de euro de copil!

Scoala lui Raducioiu, un proiect gandit de Sandu

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a anuntat ca intentioneaza sa infiinteze in Sectorul 2 al Capitalei o scoala de fotbal care sa poarte numele ex-internationalului Florin Raducioiu.

Scoala lui Raducioiu, un proiect gandit de Sandu

Prin firma de consultanta sportiva Best Bussines Sport, Sandu incearca o colaborare cu fostul mare atacant al echipei nationale. Selectioner la Under 17 in mandatul de presedinte al „Nasului”, Raducioiu a fost indepartat de noul conducator de la „Casa Fotbalului”, Razvan Burleanu, in pofida faptului ca a calificat generatia lui Ianis Hagi la Turneul de Elita, antecamera Campionatului European. „Avem un gand cu Florin Raducioiu sa infiintam o scoala de fotbal. E bine ca lumea sa isi mai aduca aminte de fostii mari fotbalisti. Incercam sa facem o scoala de fotbal pentru 40 de copii, cu un antrenor la patru-cinci copii.

Mircea Sandu

Am facut si un calcul, ar fi nevoie cam de 40.000 de euro pe an, aproximativ 1.000 de euro pentru fiecare copil, aici incluzand tot. Si vrem sa facem aceasta scoala in Sectorul 2, a anuntat Mircea Sandu.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger