AcasăSPORTSchumacher se retrage din activitate

Schumacher se retrage din activitate

2012 este al 19-lea sezon petrecut de Schumacher in Formula 1

Germanul Michael Schumacher, acum in varsta de 43 de ani, multiplul campion mondial de Formula 1, a anuntat ca se va retrage din activitate la finalul sezonului 2012.

2012 este al 19-lea sezon petrecut de Schumacher in Formula 1

Pilotul german are in palmares sapte titluri mondiala, doua cu Benetton si cinci cu Ferrari. Schumacher s-a mai retras o data, in 2006, dar a revenit la inceputul lui 2010, dupa ce a semnat un contract pe trei sezoane cu Mercedes GP Petronas. In ciuda evolutiilor acceptabile din ultimii doi ani, Michael nu a mai reusit sa prinda vreun podium de cursa, iar veteranul si-a dat, in sfarsit, seama ca nu mai poate concura alaturi de lupii tineri Sebastian Vettel, Fernando Alonso sau Lewis Hamilton.

Altfel, Adrian Sutil – fostul pilot al echipei Force India si unul dintre pilotii care visau sa-i calce pe urme lui Schumacher, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, cu suspendare, si o amenda de 200.000 de euro dupa ce l-a agresat pe omul de afaceri luxemburghez Eric Lux intr-un club de noapte din Shanghai (China), in mai anul trecut.

author avatar
Flavius Dobrescu
124 afisari

1 COMENTARIU

  1. Unde a anuntat asta??
    Nu stiti sa citati si sursa?
    Sau va luati dupa declaratia lui Berger care bate campii? Daca cititi pe site-ul lui Schumacher veti vedea ca nu se pronunta cu privire la acest fapt sau cu privire la sansele masinii Mercedes de anul acesta.
    Bateti campii iarasi daca nu citati sursa.
    Cu respect!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger