AcasăSPORTSchumacher se recupereaza in Elvetia

Schumacher se recupereaza in Elvetia

Michael Schumacher este imobilizat la pat din luna decembrie

Germanul Michael Schumacher a iesit din coma si a fost mutat din spitalul din Grenoble intr-un centru de recuperare din Lausanne, a anuntat, ieri, purtatorul de cuvant al familiei, Sabine Kehm.

Michael Schumacher este imobilizat la pat din luna decembrie

„Schumacher a fost adus in aceasta dimineata la Spitalul Universitar din Lausanne”, a declarat Darcy Christen, purtatorul de cuvant al spitalului elvetian. Christen a afirmat ca Schumacher are alaturi de el familia. Lausanne este la aproximativ 40 de kilometri de locuinta septuplului campion mondial de Formula 1, aflata la Gland, pe malul Lacului Leman. Purtatorul de cuvant al pilotului, Sabine Kehm, a declarat ca Schumacher poate auzi voci si raspunde la atingeri. Locul unde Michael va urma „lunga sa perioada de readaptare” nu a fost precizat in comunicatul difuzat de Kehm. Totodata, ea nu a furnizat niciun detaliu cu privire la starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1.
Michael Schumacher (45 de ani) a fost ranit grav intr-un accident de schi, la 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de doua ori la cap si se afla de de la sfarsitul lunii ianuarie in faza de revenire progresiva din coma.

author avatar
National
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger