AcasăSPORTSchumacher plange cand aude vocea copiilor

Schumacher plange cand aude vocea copiilor

Michael Schumacher reactioneaza la auzul vocilor celor apropiati

Starea germanului Michael Schumacher, fost campion de Formula 1, ramane stabila, dar fara semne majore de imbunatatire, anunta purtatoarea de cuvant a familiei, Sabine Kehm.

Michael Schumacher reactioneaza la auzul vocilor celor apropiati

Si, totusi, jurnalistii italieni de la „Corriere della Sera” sustin ca exista o reactie pe care familia Schumacher n-a vrut sa o faca publica. Mai precis, se pare ca Michael lacrimeaza ori de cate ori isi aude copiii vorbind si uneori strigandu-l prin casa. „La fel, Schumi a plans si cand a auzit vocea sotiei ori a cainelui”, a scris sursa citata. In ceea ce priveste starea de sanatate, ultimele vesti au venit de la Sabine Kehm, purtatoarea sa de cuvant, si anume ca Michael Schumacher face mici progrese, corespunzatoare gravitatii situatiei: „Avem nevoie de o perioada lunga pentru recuperare. Va dura mult si va fi o lupta grea. Michael Schumacher face progrese corespunzatoare gravitatii situatiei”.
Aceste declaratii ale lui Kehm atrag indoieli cu privire la unele afirmatii facute recent de Philippe Streiff, fost pilot de F1, pentru jurnalul „Le Parisien”. Streiff a declarat ca Schumacher inca nu vorbeste, dar incepe sa ii recunoasca pe apropiatii sai si a precizat ca germanul are deocamdata o mobilitate limitata. Reactia Sabinei Kehm a venit prompt: „Pot sa confirm ca nu stiu de unde obtine informatii domnul Streiff, pentru ca el nu are vreo legatura cu familia Schumacher si nu a avut niciodata”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger