AcasăSPORTSchimbarile cerute de Porumboiu au adus victoria Vasluiului

Schimbarile cerute de Porumboiu au adus victoria Vasluiului

Adrian Porumboiu, cel mai experimentat patron-antrenor din Liga 1

De multe ori blamat pentru ca intervine peste antrenori, Gigi Becali este mic copil pe langa Adrian Porumboiu, dupa cum chiar jucatorii din Liga 1 vorbesc.

Adrian Porumboiu, cel mai experimentat patron-antrenor din Liga 1

Luni seara, finantatorul moldovenilor si-a aratat veleitatile de antrenor chiar in pauza meciului cu Viitorul Constanta. La scorul de 1-0 in favoarea „marinarilor”, Adrian Porumboiu i-a transmis tehnicianului Viorel Hizo ca ar fi mai bine sa-l introduca in repriza secunda pe Nicusor Stanciu, fotbalist proaspat vandut la Steaua, dar cu efect abia din vara! S-a modificat si asezarea tactica a gazdelor, cu senegalezul N’Doye ramas singurul mijlocas de profil defensiv din echipa. „Intr-adevar, domnul Porumboiu a venit in vestiar la pauza, dar doar ca sa-i incurajeze pe baieti. A fost ceva pozitiv, le-a spus sa aiba incredere in ei, nici vorba sa ceara vreo schimbare”, a confirmat partial evenimentele Dorin Zotinca, „secundul” lui Hizo.

Nu este pentru prima data cand Adrian Porumboiu procedeaza astfel, la fel intamplandu-se si-n mandatul lui Marius Sumudica (5 iulie – 24 septembrie 2012).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger