AcasăRecomandariSchimbari masive in Ghencea: Steaua, cumparaturi de Liga Campionilor

Schimbari masive in Ghencea: Steaua, cumparaturi de Liga Campionilor

La doar cateva ore de la egalul cat o calificare obtinut la Varsovia, Mihai Stoica, managerul Stelei, a anuntat ca gruparea ros-albastra va mai achizitiona cel putin cinci jucatori in perioada imediat urmatoare.

MM Stoica l-a chemat pe Wesley la Bucuresti pentru a negocia transferul brazilianului la Steaua

Oficialii Stelei stiu ca au in fata un program extrem de incarcat si ca au nevoie de un lot cat mai puternic si mai numeros pentru a se bate pe trei fronturi, astfel ca s-au pus pe monitorizat jucatori. Si nu 3 sau 4 ci nu mai putin de 11, adica o echipa intreaga, dintre care jumatate sunt atacanti. Fotbalistii monitorizati de Steaua sunt fundasii Vit Benes (FK Jablonec), Piotr Celeban si Fernando Varela (ambii de la FC Vaslui), Guilherme Sitya (Petrolul), mjlocasii Ionut Neagu si Laurentiu Iorga (ambii de la Otelul), si atacantii Wesley Lopes (Al Hilal), Mana Dembele (Clermont Foot), Daniel Chima (FK Molde) si Paul Batin si Pantelis Kapetanos (ambii de la CFR Cluj). Mihai Stoica, managerul Stelei, da asigurari ca gruparea din Ghencea va inregimenta cel putin cinci dintre acesti fotbalisti.

Ultimele zvonuri aparute pe piata arata ca Steaua vrea doi fundasi centrali, un inchizator in locul lui Bourceanu, cel mai probabil Ionut Neagu, si doi atacanti, Wesley plus un varf de gura portii.

author avatar
Cristi Ionita
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger