AcasăSPORTSchimbari la Steaua: Iese MM Stoica, intra Iordanescu

Schimbari la Steaua: Iese MM Stoica, intra Iordanescu

Patronul Stelei incearca sa-l aduca la echipa pe cel mai mare antrenor roman din istorie. „Generalul” ar urma sa fie manager general in locul lui Mihai Stoica.

Iordanescu nu s-a decis daca accepta sa revina la Steaua

Cu doar o saptamana in urma, Becali il mitralia pe Iordanescu, despre care afirma ca nu este un atat de mare stelist pe cat pretinde deoarece i-a pregatit pe rivalii de la Rapid. Discursul latifundiarului s-a schimbat dupa doar cateva zile, „Generalul” devenind tinta ideala pentru postul de manager general, ramas vacant in urma demisiei lui Mihai Stoica.

Becali vrea cu tot dinadinsul sa lucreze cu fostul selectioner

„Venirea lui Iordanescu este conditionata, insa, de situatia cu stadionul. «Tata Puiu» va avea clauza in contract: daca rezolva cu Ghencea, atunci poate sa ajunga la Steaua. El si Gabriel Oprea (n.n. – ministrul Apararii) sunt ca fratii, imediat il convinge sa revenim acasa. Dar, sa fie clar: eu, oricum, nu platesc datoria pe care o cere MApN-ul”, afirma Becali. Patronul Stelei i-a trasat, deja, cateva sarcini viitorului manager: „Spre deosebire de MM, Iordanescu va fi un manager care se va imbraca in trening si il va ajuta pe Ilie Stan si la antrenamente”.

Astra trage de Stoica

Relatia dintre Gigi Becali si Mihai Stoica este, din nou, una incordata. Europarlamentarul a dezvaluit faptul ca fostul manager s-a suparat pe el si cei doi nu-si mai vorbesc: „Gata, nu ma mai sfatuiesc cu MM de acum incolo, nu mai zic nimic despre el! Stiu ca am spus ca va ramane un consilier de-al meu, dar nu mai e valabil. Am auzit ca are oferta de la Astra, probabil ca se duce acolo”. Din cate se pare, Stoica a luat foc dupa ce Becali a facut public salariul lunar de 6.000 de euro pe care MM il incaseaza de la „DigiSport”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
374 afisari

2 COMENTARII

  1. cu toate pacatele lui,mm avea vorbele la el! sa vezi acu’ logica in propozitii lu’ tata cashcheta!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger