AcasăSPORTSchimbarea patronatului ar putea avea loc marti. Fanii Rapidului, la capatul rabdarii!

Schimbarea patronatului ar putea avea loc marti. Fanii Rapidului, la capatul rabdarii!

Telenovela „Rapid” continua, dupa ce Nicolae Cristescu si George Copos au avut, luni, o noua runda de negocieri privind schimbarea patronatului.

Nicolae Cristescu spera sa puna mana cat mai rapid pe echipa, insa exista numeroase probleme la finalizarea actelor, astfel ca mutarea se amana.

Totusi, afaceristul este increzator ca marti toate punctele vor fi lamurite, iar Rapid va fi preluata de un grup de oameni puternici din punct de vedere financiar.

„Nu s-a intamplat nimic. Sunt cateva clauze cu care nu am fost noi de acord si cateva clauze cu care nu a fost domnul Copos de acord. Probabil ca marti avocatii vor modifica respectivele clauze, in rest nu mai este nimic de rezolvat. Sunt garantii pe care ni le va da domnul Copos pentru sumele care apar ulterior” a anuntat Nicolae Cristescu, dupa ce a iesit de la negocierile cu George Copos.

In acelasi timp, antrenorul Marian Rada a sunat reunirea lotului, la Pro Rapid. La primul antrenament din sezonul 2013-2014, tehnicianul giulestenilor a avut la dispozitie 22 de jucatori, printre care Mardare, Emil Dica, Ionut Voicu sau Dragos Firtulescu. A lipsit Daniel Pancu, fotbalist al carui acord cu Rapid s-a incheiat, dar si alte nume importante despre care se spunea ca vor veni la Rapid.

La antrenamentul rapidistilor au fost prezenti si circa 70 de fani care i-au asigurat pe jucatori de sprijinul lor.

author avatar
Cristi Ionita
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger