AcasăSPORTSchimbare la secretariatul MTS: Iese Tocala, intra Lecusanu

Schimbare la secretariatul MTS: Iese Tocala, intra Lecusanu

Narcisa Lecusanu a fost vedeta nationalei de handbal la inceputul anilor 2000

Carmen Tocala, secretar de stat in cadrul MTS, a fost inlocuita din functie cu Narcisa Lecusanu, care ocupa in prezent postul de vicepresedinte al Federatiei Romane de Handbal.

Narcisa Lecusanu a fost vedeta nationalei de handbal la inceputul anilor 2000

Schimbarea a fost decisa de insusi ministrul Tinteretului si Sportului, Elisabeta Lipa, si va deveni oficiala dupa publicarea ei in Monitorul Oficial. „Inlocuirea secretarului de stat este ceva normal. Oricum, doamna Tocala si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a renunta. Nu am ce sa ii reprosez, doar ca eu consider ca Narcisa Lecusanu este o solutie mai buna pentru acest post”, a declarat Lipa. Seful MTS a explicat ca nu a avut nicio disputa cu secretarul de stat Carmen Tocala: „Stiu ca toata lumea acum o sa se gandeasca la faptul ca noi nu ne-am inteles, dar nu este adevarat. Nu ne-am certat, nu am avut nicio disputa cu doamna Tocala. Trebuie sa se inteleaga faptul ca o schimbare este ceva normal. Si eu cand o sa plec, o sa plec. Aceste functii nu sunt definitive, nu poti sa iesi la pensie. In plus, mai vine un moment cand vrei sa faci si altceva”. Inainte sa vina la MTS, Carmen Tocala a ocupat functia de presedinte al Federatiei Romane de Baschet, intre 2005 si 2012.
In varsta de 39 de ani, fosta handbalista Narcisa Lecusanu a fost vicecampioana mondiala cu echipa nationala in 2005 si castigatoare a Cupei Cupelor cu formatia Oltchim Ramnicu Valcea.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger