AcasăSPORTScheisse, toate mi se intampla numai mie!

Scheisse, toate mi se intampla numai mie!

In ciuda pataniilor, Jessica ramane zambitoare

Desi n-a jucat fotbal niciodata, moderatoarea germana Jessica Kastrop, de la SkySport, are mari sanse sa intre in istoria sportului rege din pricina a trei incidente hilare petrecute in ultimii trei ani.

In ciuda pataniilor, Jessica ramane zambitoare

Blondina de 38 de ani a devenit celebra in toata lumea in 2010 cand, inaintea unui meci de campionat, disputat intre Mainz si Stuttgart, Jessica a fost lovita de o minge in cap in timp ce prefata meciul alaturi de fostul mare atacant german Fredi Bobic.

Moderatoarea a avut parte de o patanie umeda pe "Jahnstadion"

Clipul cu Jessica lovita a facut inconjurul lumii, numerosi microbisti din Franta, Anglia, dar si Finlanda, SUA sau Vietnam recomandandu-i jurnalistei sa poarte o casca de protectie la urmatoarele transmisiuni.

In 2010, blondina si-a luat o minge in cap la Mainz

Luni seara, cand prefata meciul dintre Jahn Regensburg si Bayern Munchen, din primul tur al Cupei Germaniei, Jessica a patit-o din nou, organizatorii dand drumul aspersoarelor care au udat-o fleasca, atat pe ea, cat si pe invitatul acesteia. Interesant este ca Jessica si-a furat-o urat de tot si in primavara acestui an. Pe 12 mai, pe cand realiza un interviu, la sfarsitul finalei Cupei Germaniei, moderatoarea a fost udata fleasca de un jucator de la Borussia Dortmund. Campionii au umplut trofeul cu bere si au turnat intregul continut in capul Jessicai.

author avatar
Cristi Ionita
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger