AcasăSPORTSchalke renunta la serviciile lui Marica

Schalke renunta la serviciile lui Marica

Ciprian Marica

Ciprian Marica este pe punctul sa se desparta de gruparea germana Schalke 04, formatie care a mai achizitionat un atacant.

Ciprian Marica

Marica

este abia a patra varianta pentru atac la Schalke, dupa consacratii Raul si Huntelaar, dar si dupa tanarul finlandez Teemu Pukki, cel care a marcat deja de trei ori in primele opt meciuri jucate pentru gruparea din Gelsenkirchen. Mai mult, Schalke a mai achizitionat un atacant, pe nigerianul Chinedu Obasi, de la Hoffenheim, jucator care va face jonctiunea cu noua sa echipa in cantonamentul din Qatar.

In aceste conditii, Marica, fotbalist care inca nu a reusit sa puncteze pentru Schalke, in campionat, desi a jucat in 11 meciuri, are tot mai putine sanse sa prinda echipa. Conform presei germane, atacantul roman ar putea fi imprumutat in iarna la o formatie care sa aiba si posibilitatea de a-l achizitiona la finalul sezonului. Un impediment in cedarea lui Marica este salariul urias al acestuia, 2,5 milioane de euro. Totusi, fotbalistul de 26 de ani este dorit de mai multe echipe cu pretentii din Rusia si Ucraina, Marica lasand o buna impresie in perioada 2004-2007, cand a colaborat cu Mircea Lucescu la Sahtior Donetk.

author avatar
Cristi Ionita
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger