AcasăSPORTScene dramatice la CM de natație! Imagini cu momentul în care antrenoarea...

Scene dramatice la CM de natație! Imagini cu momentul în care antrenoarea intervine în ajutorul unei înotătoare care leșinase în bazin – VIDEO

Scene dramatice la CM de natație! Imagini cu momentul în care antrenoarea intervine în ajutorul unei înotătoare care leșinase în bazin - VIDEO (sursa foto. captură video youtube/TV1)

Au fost momente de panică la Campionatul Mondial de Natație. Unei sportive în vârstă de 25 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla în bazin, iar cea care a sărit, la propriu, în ajutorul său a fost chiar antrenoarea tinerei.

Incidentul care a iscat spaimă în rândul martorilor a avut loc la competiția de la Budapesta. Imaginile sunt cu un puternic impact emoțional!

Înotătoarea americană Anita Alvarez a fost recuperată de pe fundul bazinului chiar de către antrenoarea sa. Care, realizând pericolul, nu a ezitat să se arunce în apă pentru a o salva pe sportiva care participase la proba individuală de înot artistic.

Din fotografiile care s-au răspândit pe rețelele de socializare se pot vedea momentele în care antrenoarea Andrea Fuentes a intrat în apă și s-a scufundat în bazin pentru a o prelua pe eleva sa. Tânăra a fost adusă la suprafața apei și scoasă apoi din bazin, fiind preluată cu o targă.

Mărturia antrenoarei eroine

„Mi-a fost frică pentru că nu respira, dar acum se simte foarte bine”, a declarat Fuentes, citată de firstpost.com.

Antrenoarea a mai povestit că tânăra „a avut apă în plămâni”, dar că „odată ce a început să respire din nou, totul a fost bine”. „S-a simțit ca o oră întreagă. Am spus că lucrurile nu sunt în regulă, am țipat la salvamari să se arunce în apă, dar nu m-au auzit sau nu au înțeles ce am spus”, a mai spus aceasta, conform aceleiași surse.

Ulterior incidentului și a intervenției salvatoare a antrenoarei, echipa de înot a Statelor Unite a anunțat, printr-o declarație, că Alvarez se simte bine.

 

author avatar
Andrei Coman
722 afisari

2 COMENTARII

  1. Vaccin?

    Eu unul pana la plandemie nu am mai auzit de sportivi sa se prabuseasca pe teren sau sa lesine sub apa!

  2. Sigur era vaccinata. Tot mai multi sportivi si actori cunoscuti mor brusc fara motiv medical. Pe cei mai putin cunoscuti nu-i publica nimeni. Doar ca mortalitatea a crescut cu 20%, chiar 80% in anumite locuri, tendinta nu pare sa incetineasca. Se prognozeaza ca cele mai multe ‘efecte’ ale vaccinului apar intre 3 si 5 ani de la vaccinare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger